Scheidingsbegeleiding Samen

Met elkaar uit elkaar

0620610472

In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek vertel ik jullie graag wat de mogelijkheden zijn en wat mijn tarief is. Ik werk vanuit mijn huis in Sneek en zal in overleg met jullie de afspraken bij jullie thuis laten plaatsvinden. Doordat ik geen duur kantoorpand en dergelijke heb en daardoor mijn kosten laag kan houden zal mijn tarief erg scherp zijn ten opzichte van bijvoorbeeld een advocaaat.

Uurtarief
Ik bied de mogelijkheid van een vast uurtarief. De door mij gemaakte uren zal ik in een duidelijk en helder overzicht naar jullie toe verantwoorden. Het tarief en een inschatting van het aantal uren zal ik in het eerste gesprek met jullie bespreken.

Totaal pakket
Indien jullie liever van te voren duidelijkheid willen hebben over de totale kosten dan kunnen jullie kiezen voor een vast afgesproken prijs. In deze prijs zal ik de eventuele kosten voor het indienen van de scheiding bij de rechtbank door een advocaat ook meenemen.


De kosten die jullie maken dienen in eerste instantie door jullie beide gedeeld te worden, maar hier kunnen jullie natuurlijk in goed onderling overleg ook van afwijken.